Kerstkramen op een rij onder een verlichte boom

5 redenen waarom een fysieke kerstmarkt belangrijk is voor jouw business:

De dagen worden korter, het wordt kouder, het is de tijd van kaasfondue en warme chocolademelk. De feestdagen komen eraan! Na twee rustige kerst jaren door Corona is het nu het moment om echt uit te pakken met een fysieke kerstmarkt. Een mooi moment om jouw waardering te uiten naar je werknemers of zakenrelaties voor hun harde werk het afgelopen jaar.

Wij organiseren fysieke en digitale wintermarkten voor jou en je medewerkers en zakenrelaties. Dit doen we op eigen locatie of op een externe locatie. Zit achterover en ontspan, wij regelen alles! Medewerkers en zakenrelaties kiezen zelf hun kerst- of eindejaarsgeschenken in een gezellige setting. Ondertussen kunnen zij genieten van een hapje, drankje en eventueel entertainment of acts. 100% persoonlijk samengesteld hoe jij dat wilt, een gezellige gelegenheid wordt het sowieso!

Reden 1: Naast het gekozen kerstcadeau heb je gelijk een gezellige gelegenheid voor een kerstborrel of diner erbij te pakken

Medewerkers kunnen niet alleen hun zelfgekozen kerst- of eindejaarsgeschenken shoppen uit de grote diversiteit aan cadeaus, maar hoppen gelijk door naar het volgende kraampje voor een heerlijke glühwein, warme chocolademelk of een hapje. Zo heb je er eigenlijk meteen een gezellige kerstborrel erbij te pakken!

Reden 2: Lange termijneffect: door de waardering en connectie blijven werknemers of zakenrelaties langer werken voor jouw bedrijf

Het is niet alleen de dag van de fysieke kerstmarkt zelf die het hem doet voor jouw medewerkers en zakenrelaties. Het is een gedachte die bij zal blijven! Een fysieke wintermarkt creëert verbinding met elkaar. De waardering naar de genodigden toe zullen zij zich blijven herinneren. De aandacht die er is, is zo belangrijk om een duurzame samenwerking met jouw medewerkers en zakenrelaties op te bouwen.

Reden 3: Het schept verbinding tussen jouw bedrijf en werknemers onderling

Een fysieke kerstmarkt is een goede manier om de verbindingen met elkaar te versterken. Niet alleen onderling, maar ook tussen werkgever en werknemer en/of bedrijven. Samen shoppen op de feestelijke kerstmarkt, wat een gezelligheid met elkaar! Een uniek begin van de feestdagen en een mooie afsluiter van het afgelopen jaar. 

Reden 4: Nooit meer een verkeerd kerstgeschenk, je werknemers kunnen zelf hun kerstcadeau kiezen

Is het soms lastig om een goed geschenk te kiezen voor jouw medewerkers of zakenrelaties? Op de feestelijke wintermarkt is het aanbod reuze. Het assortiment op de markt bestaat namelijk uit een grote diversiteit aan cadeaus. Van lekkere geurtjes tot handige tassen en van leuke spullen voor in het interieur tot spannende boeken. Medewerkers en zakenrelaties kiezen dus zelf hun kerst- of eindejaarsgeschenken op de feestelijke wintermarkt. Iedereen gaat naar huis met een cadeau naar wens.

Reden 5: Een mooi moment om jouw waardering naar je werknemers of zakenrelaties toe te laten zien

Op de wintermarkt komt het gevoel van de sfeervolle decembermaand echt tot leven.  Zo is een gezellige fysieke wintermarkt een mooi moment om jouw waardering te laten zien. Waardering naar jouw medewerkers en zakenrelatie voor bijvoorbeeld het harde werk van het afgelopen jaar. Jouw medewerker of zakenrelatie gaat zo aan het einde van een geslaagde wintermarkt niet alleen naar huis met eigen gekozen geschenken, maar ook nog met het gevoel van waardering.

We kunnen dus stellen dat een fysieke kerstmarkt altijd een goed idee is en belangrijk voor jouw business. Ben je benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op of bestel nu jouw op maat gemaakte wintermarkt waar geschenken en een kerstborrel samen komen, op onze website.

Vergelijkbare berichten