Nationale Waarderingsbon ASSA ABLOY 2022

Nationale Waarderingsbon

Met de Nationale Waarderingsbon kunnen medewerkers zelf een geschenk uitkiezen dat bij hen past.

Aantal medewerkers

Ruim 700 medewerkers van ASSA ABLOY hebben een kerstgeschenk uitgekozen in de webshop.

Assortiment

Er was keuze uit zo’n 700 geschenken. Er werden fysieke producten aangeboden, giftcards en goede doelen.

Gepersonaliseerde webshop

De Nationale Waarderingsbon webshop wordt volledig op maat gemaakt in de huisstijl van jouw bedrijf of organisatie. De kleuren worden aangepast en het logo wordt toegevoegd.

Ruim assortiment

Het assortiment bestond uit zo’n 700 producten. De producten zijn in te delen in ongeveer 10 verschillende categorieën. Denk hierbij aan boeken & tijdschriften, huis & tuin, gadgets en giftcards. Ook was er de mogelijkheid om een donatie te doen aan één van de door ASSA ABLOY gekozen goede doelen.

Giftcards

Er was keuze uit maar liefst 24 verschillende giftcards. De meeste hiervan worden digitaal toegestuurd, dit is veel beter voor het milieu. Enkele voorbeelden van de giftcards: boek & blad kado, bloem & plant cadeaubon, Lucardi giftcard en de Shoeby giftcard.

Goede doelen

Wij geven bedrijven en organisaties altijd de mogelijkheid om enkele goede doelen te selecteren. De medewerkers kunnen hier vervolgens een donatie aan doen. Dit kan het volledige bedrag zijn of een deel hiervan.

Kerstwebshop ASSA ABLOY
Persoonlijk dashboard pakketselectie

Klantendashboard

De contactpersonen krijgen toegang tot het klantendashboard. Hier kunnen zij zien hoeveel bestellingen er zijn geplaatst. Het exacte aantal van de gekozen producten is hier ook af te lezen. En de gedoneerde bedragen aan de goede doelen zijn ook inzichtelijk.

Over ASSA ABLOY

Elke dag laten zij miljarden mensen zich met gemak in een wereld bewegen die veiliger en meer open is. Als je ooit door een automatische deur bent gegaan, in een hotel hebt geslapen of door de paspoortcontrole bent gegaan, heb je waarschijnlijk een van hun producten of diensten gebruikt. Van betrouwbare huisbeveiliging tot geavanceerde biometrische technologie voor bedrijven, overheden, luchthavens, ziekenhuizen, scholen en meer, bij elk deel van elke dag zijn zij aanwezig.