Nationale Waarderingsbon FMO 2022

Nationale Waarderingsbon

Met de Nationale Waarderingsbon kies jij zelf het geschenk dat het beste bij je past.

Aantal medewerkers

Ruim 665 medewerkers van FMO hebben een kerstgeschenk uitgekozen in de webshop.

Assortiment

Het assortiment bestond uit fysieke producten, giftcards en goede doelen. In totaal was er keuze uit ruim 500 producten.

Gepersonaliseerde webshop

De webshops worden volledig op maat gemaakt in de huisstijl van jouw bedrijf of organisatie. Zo worden de kleuren aangepast en het logo toegevoegd.

Ruim assortiment

Het assortiment bestond uit zo’n 500 producten. De producten zijn in te delen in ongeveer 10 verschillende categoriëen. Denk hierbij aan boeken & tijdschriften, huis & tuin, gadgets en giftcards. Ook was er de mogelijkheid om een donatie te doen aan één van de door FMO gekozen goede doelen.

Giftcards

Er was keuze uit maar liefst 24 verschillende giftcards. De meeste hiervan worden digitaal toegestuurd, dit is veel beter voor het milieu. Enkele voorbeelden van de giftcards: blad & kado bon, bloem & plant cadeaubon, Lucardi giftcard en de Shoeby giftcard.

Goede doelen

Wij geven bedrijven altijd de mogelijkheid om enkele goede doelen te selecteren. De medewerkers kunnen hier vervolgens een donatie aan doen. Dit kan het volledige bedrag zijn of een deel hiervan.

Kerstwebshop FMO
Persoonlijk dashboard pakketselectie

Klantendashboard

In het klantendashboard vind je een aantal gegevens terug. Hier kun je bijvoorbeeld aflezen hoeveel bestellingen er zijn geplaatst en hoeveel er is besteld van ieder product. Onze contactpersonen krijgen toegang toe het klantendashboard van hun bedrijf.

Over FMO

FMO is de Nederlandse ontwikkelingsbank voor ondernemers. Het is hun missie om ondernemers in staat te stellen om inclusieve en duurzame welvaart te vergroten. Zij investeren in meer dan 85 landen en ondersteunen hier in het genereren van banen en inkomsten. Dit doen zij in delen van de wereld waar zij het grootste verschil kunnen maken. Hun rol gaat verder dan financieren, zij helpen bedrijven om transparant te opereren en te groeien op een milieuvriendelijke en sociaal verantwoorde manier.

Logo van FMO