Nationale Waarderingsbon Jeugdbescherming Brabant 2022

Nationale Waarderingsbon

Met de Nationale Waarderingsbon kunnen medewerkers zelf een geschenk uitkiezen dat bij hen past.

Aantal medewerkers

Ruim 450 medewerkers van Jeugdbescherming Brabant hebben een kerstgeschenk uitgekozen in de webshop.

Klantervaring

Ik wil jullie bedanken voor de fijne samenwerking rondom het kerst traject. Het was vaak snel schakelen en dat was zeer prettig. – Janneke

Gepersonaliseerde webshop

De webshops worden volledig op maat gemaakt in de huisstijl van jouw bedrijf of organisatie. Zo worden de kleuren aangepast en het logo toegevoegd. Ook kan het bedrijf of de organisatie zelf de goede doelen uitkiezen.

Ruim assortiment

Het assortiment bestond uit zo’n 500 producten. De producten zijn in te delen in ongeveer 10 verschillende categoriëen. Denk hierbij aan boeken & tijdschriften, huis & tuin, gadgets en giftcards. Ook was er de mogelijkheid om een donatie te doen aan één van de door Jeugdbescherming Brabant gekozen goede doelen.

Giftcards

Er was keuze uit maar liefst 16 verschillende giftcards. De meeste hiervan worden digitaal toegestuurd, dit is veel beter voor het milieu. Enkele voorbeelden van de giftcards: blad & boek kado, bloem & plant cadeaubon, Lucardi giftcard en de Shoeby giftcard.

Goede doelen

Wij geven bedrijven altijd de mogelijkheid om enkele goede doelen te selecteren. De medewerkers kunnen hier vervolgens een donatie aan doen. Dit kan het volledige bedrag zijn of een deel hiervan.

Kerstwebshop Jeugdbescherming Brabant
Persoonlijk dashboard pakketselectie

Klantendashboard

De contactpersonen krijgen toegang tot de klantendashboard. Hier zijn de belangrijke gegevens terug te vinden. Denk hierbij aan het aantal bestellingen en welke producten er besteld zijn. Ook is te zien welke bedragen er zijn gedoneerd aan de goede doelen.

Over Jeugdbescherming Brabant

Jeugdbescherming Brabant zet alles op alles om kinderen optimaal op te laten groeien. Samen Veilig! Daar staan zij voor. Een kind dat hulp nodig heeft om veilig op te groeien, staat nooit alleen. Jeugdbescherming Brabant voelt zich verbonden met de toekomst van dat kind. Zij staan voor veiligheid in het gezin en voor samenwerking met de mensen in en rondom de thuissituatie. Kinderen, gezinnen en betrokkenen kunnen vertrouwen op hun oplettendheid, zorg en aandacht. Samen veilig, twee woorden waarmee zij samen een wereld van verschil maken.

Logo van Jeugdbescherming brabant