Nationale Waarderingsbon CIZ 2022

Nationale Waarderingsbon

Met de Nationale Waarderingsbon kun je zelf een kerstgeschenk naar wens uitkiezen.

Aantal medewerkers

Ruim 1.300 medewerkers van CIZ hebben een kerstgeschenk uitgekozen in de webshop.

Assortiment

Het assortiment bestond uit ruim 500 producten. Fysieke producten, giftcards en goede doelen.

Gepersonaliseerde webshop

De webshop was op maat gemaakt in de huisstijl van CIZ. De kleuren van de webshop zijn aangepast naar de kleuren uit het logo van CIZ. Voor de externe medewerkers van CIZ is er een aparte webshop gemaakt met een aangepast assortiment.

Ruim assortiment

Het assortiment bestond uit zo’n 500 producten. De producten zijn in te delen in ongeveer 10 verschillende categoriëen. Denk hierbij aan boeken & tijdschriften, huis & tuin, gadgets en giftcards. Ook was er de mogelijkheid om een donatie te doen aan één van de door CIZ gekozen goede doelen.

Giftcards

De medewerkers hadden keuze uit maar liefst 15 verschillende giftcards. Een aantal voorbeelden van deze giftcards zijn: blad & boek kado, restaurantcadeau en een shoeby giftcard.

Goede doelen

De medewerkers hadden de keuze om een donatie te doen aan één van de drie gekozen goede doelen. Zij konden zelf kiezen of zij dit wilde doen met het volledige bedrag of een deel hiervan. De goede doelen waar zij uit konden kiezen waren: Make a wish, Nationaal ouderenfonds en Voedselbanken Nederland.

Persoonlijk dashboard pakketselectie

Klantendashboard

De contactpersonen krijgen toegang tot het klantendashboard. Hier is te zien hoeveel bestellingen er zijn geplaatst. Ook is exact te zien welke producten er zijn besteld en hoeveel er is gedoneerd aan het goed doel.

Over CIZ

De belangrijkste taak van het CIZ is om te kijken of je in aanmerking komt voor zorg vanuit de Wet langdurige zorg. Ook adviseren zij SVB of jouw kind intensieve zorg nodig heeft en of jij dubbele kinderbijslag kunt krijgen. Dit zijn slechts enkele taken die zij uitvoeren.

Het logo van CIZ