vacature

Reach-/Heftruckchauffeur

Functieomschrijving
Voor onze locatie in Uitgeest zijn wij per half november op zoek naar een Reach-/Heftruckchauffeur. Je taken zijn veel omvattend, maar met name het verplaatsen van binnenkomende pallets met de heftruck, verpakken van goederen en andere hand- en spandiensten. We zoeken iemand die werk ziet en daar pro-actief actie op onderneemt, waarbij je niet bang bent om nieuwe werkzaamheden op te pakken. Zoek jij een leuke en uitdagende baan in een jong team en beschik je al over de nodige ervaring, dan is deze afwisselende functie iets voor jou!

Wie ben jij?
Wat bieden wij?
Bedrijfsprofiel

More Than Gifts is een jong en creatief bedrijf gespecialiseerd in het leveren van geschenken met een verhaal: fairtrade, milieuvriendelijk of met een sociaal karakter. Geschenken worden op maat gemaakt als relatiegeschenk of tijdens de Kerst. Door webshops, kerstpakketten en kerstmarkten aan te bieden heeft More Than Gifts een breed aanbod.More Than Gifts is een jong en creatief bedrijf gespecialiseerd in het leveren van geschenken met een verhaal: fairtrade, milieuvriendelijk of met een sociaal karakter. Geschenken worden op maat gemaakt als relatiegeschenk of gegeven als Kerst-/eindejaarsgeschenk. Door webshops, kerstpakketten en kerstmarkten aan te bieden heeft More Than Gifts een breed aanbod. Dit alles doen we vanaf onze locatie in Uitgeest, waar mensen met veel enthousiasme ervoor zorgen dat onze klanten altijd tevreden zijn en het gehele jaar rond medewerkers, collega’s of relaties kunnen verrassen.

Dienstverband

Tijdelijk / seizoenswerk. Uren in overleg.

Geïnteresseerd?

Stuur je motivatiebrief en CV naar personeel@morethangifts.nl met daarin je naam, geboortedatum en telefoonnummer. Je kunt hem mailen t.a.v. Pauline Bollweg en dan we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Achter de schermen bij More Than Gifts