vacature

Teamleider kerstpakketten

Functieomschrijving
Als teamleider kerstpakketten ben je verantwoordelijk voor de aansturing van het team van medewerkers dat de (kerst)pakketten aan de band inpakt en voor de juiste gang van zaken in ons magazijn in Uitgeest. Je houdt overzicht, spreekt medewerkers aan en werkt waar nodig mee in de productie. Je werkt nauw samen met de magazijnmedewerker, heftruckchauffeurs, orderpickers en inpakkers.

Wie ben jij?
Wat bieden wij?
Bedrijfsprofiel

More Than Gifts is een jong en creatief bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van geschenken met een verhaal: fairtrade, milieuvriendelijk of met een sociaal karakter. Geschenken worden op maat gemaakt als relatiegeschenk of gegeven als kerst-/eindejaarsgeschenk. Door webshops, kerstpakketten en (virtuele) kerstmarkten aan te bieden heeft More Than Gifts een breed aanbod. Dit alles doen we vanaf onze locatie in Uitgeest, waar mensen met veel enthousiasme ervoor zorgen dat onze klanten altijd tevreden zijn en het hele jaar rond medewerkers, collega’s of relaties kunnen verrassen.

Dienstverband

Tijdelijk / seizoenswerk. Uren en werkdagen in overleg (hoofdzakelijk doordeweeks).

Geïnteresseerd?

Stuur je motivatiebrief en CV naar personeel@morethangifts.nl t.a.v. Pauline Bollweg en dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op!

Achter de schermen bij More Than Gifts