Virtuele kerstmarkt Arcadis 2022

Virtuele kerstmarkt

In 2022 hebben wij voor Arcadis een Virtuele wintermarkt ontworpen met als locatie Landgoed Beeckestijn. Hier konden medewerkers hun kerstgeschenk uitkiezen.

Aantal medewerkers

More Than Gifts heeft voor 2.200 medewerkers van Arcadis het kerstgeschenk mogen verzorgen.

Duurzaamheid

Wij leveren meer dan alleen een geschenk. Onze geschenken zijn fairtrade, duurzaam of hebben een sociaal karakter.

Virtuele Kerstmarkt Arcadis

In 2022 hebben wij voor Arcadis een virtuele kerstmarkt ontworpen. Een origineel alternatief voor een normale kerstmarkt. De online omgeving is volledig gepersonaliseerd op basis van de wensen van Arcadis.

Digitale uitnodiging

De werknemers van Arcadis zijn uitgenodigd middels een persoonlijke digitale uitnodiging. De gepersonaliseerde uitnodiging is op een veilige wijze verstuurd naar de ruim 2.200 werknemers. Iedere werknemer ontving persoonlijke inloggegevens waarmee zij de virtuele kerstmarkt konden betreden.

Lokale producten en goede doelen

Arcadis heeft zelf 5 goede doelen uitgekozen die bijdragen aan het milieu en de mensheid. Daarnaast zijn er 10 streekproducten aan het assortiment toegevoegd in de virtuele kerstmarkt om lokale bedrijven te steunen.

Niet bestellers

Alle medewerkers die geen keuze hebben gemaakt in de webshop hebben nog een jaar lang recht op een Nationale Giftcard.

Startscherm van de virtuele wintermarkt van Arcadis
Digitale uitnodiging voor de virtuele wintermarkt van arcadis

Uitgebreid assortiment op de kerstmarkt

De medewerkers van Arcadis konden kiezen uit geschenken in 12 verschillende categorieën, 9 giftcards, 9 verschillende belevenissen en 5 goede doelen om aan te doneren. Daarnaast was er een kerstpakket beschikbaar. Hieronder de 5 meest gekozen geschenken uit de kerstmarkt uitgelicht.

1. De boek & bladkado giftcard, waarbij een keuze kan worden gemaakt uit meer dan 100.000 boeken, e-books, tijdschriften en zelfs enkele kranten.

2. De Diner Cadeaukaart, een giftcard die besteedt kan worden bij ruim 3.250 restaurants.

3. Bierpakket Bird Brewery, een maatschappelijk verantwoord bierpakket bestaande uit 4 heerlijke biertjes die ingepakt worden bij sociale werkplaatsen.

4. Hulp aan vluchtelingen UNHCR, een goed doel dat levensreddende noodhulp biedt aan meer dan 750.000 vluchtelingen.

5. Het Wereld Natuur Fonds, een goed doel dat de missie heeft opgesteld om gezamenlijk een wereld tot stand te brengen waarin mens en natuur in harmonie leven.

Over Arcadis

Arcadis is een toonaangevende internationale organisatie die ontwerp-, engineering-, en adviesdiensten levert. Zij zetten zich in in ruim 70 landen om de wereld te verbeteren. Met duurzaamheid als kernpunt bij alles wat zij doen, streven zij naar een maximale impact om de kwaliteit van leven te verbeteren.

Logo van Arcadis