Virtuele kerstmarkt EY 2022

Virtuele kerstmarkt

Medewerkers van EY kregen toegang tot de virtuele wintermarkt met als locatie het Louwman Museum. Hier konden zij een kerstgeschenk uitkiezen.

Aantal medewerkers

Wij hebben voor 4.800 werknemers/zakenrelaties van EY het kerstgeschenk mogen verzorgen.

Duurzaamheid

Wij leveren meer dan alleen een geschenk. Onze geschenken zijn fairtrade, duurzaam of hebben een sociaal karakter.

Virtuele Kerstmarkt

In 2022 heeft EY voor het concept virtuele kerstmarkt van More Than Gifts gekozen. EY streeft ernaar om gezamenlijk een betere wereld te bouwen. Ons duurzame en maatschappelijke verantwoorde assortiment past hier uitstekend bij.

Tweetalig

De virtuele wintermarkt is ontwikkeld in het Nederlands en Engels. Zo konden de werknemers eenvoudig hun gewenste taal kiezen. Op deze manier is het voor iedereen mogelijk om een kerstgeschenk uit te kiezen.

Digitale uitnodiging

Om in te loggen bij de virtuele kerstmarkt ontving iedere medewerker een gepersonaliseerde inlogcode en een wachtwoord. Deze gegevens zijn op een AVG veilige wijze verzonden via het programma Spotler.

Kerstmarkt op maat

De digitale kerstmarkt was afgestemd op de wensen van EY Nederland. Zo heeft EY zelf een welkomstvideo aangeleverd welke is geplaatst in de webshop om de medewerkers persoonlijk te verwelkomen. Ook is het logo van EY meerdere malen verwerkt in de virtuele omgeving.

EY bestaat 140 jaar

In 2022 bestond EY 140 jaar. Dit is speciaal verwerkt in de virtuele wintermarkt. Deze virtuele wintermarkt zag er nog feestelijker uit dan normaal!

Online event

Via de virtuele kerstmarkt konden medewerkers meedoen aan een uitdagende Escape room. De Escape room gaf een ongekend spannende sfeer: met audio, video, toffe attributen en bizarre wendingen. Door goed samen te spelen konden de medewerkers van EY ontsnappen uit de Escape room. Het was een unieke game met een echte escape beleving.

Over EY

Bij EY zetten zij zich in voor een beter werkende wereld: Building a better working world. EY is gespecialiseerd in Assurance, Consulting, Strategy en Transactions en Tax. Met hun brede kennis in de financiële sector kunnen zij hun klanten voorzien van perfecte adviezen.

Het logo van EY