Virtuele Kerstmarkt Vitens 2022

Fysieke uitnodiging

In 2022 heeft Vitens er voor gekozen om een fysieke pop-up voucher te versturen voor de virtuele kerstmarkt.

Aantal medewerkers

In december zijn er 1.900 uitnodigingen verstuurd naar de huisadressen van de medewerkers.

Klantervaring

“Dit keer overtroffen ze zichzelf met een mooi, vernieuwend en duurzaam concept.”
Bertine

Uitnodiging virtuele wintermarkt

Normaal gesproken worden de uitnodigingen voor een virtuele wintermarkt digitaal verstuurd. Maar Vitens heeft er in 2022 voor gekozen een fysieke voucher te versturen naar de medewerkers.

Personalisatie

De voucher was volledig op maat gemaakt en gepersonaliseerd. Zo is het logo toegevoegd en er is een skyline gemaakt voor Vitens. In deze skyline waren afbeeldingen van het kantoor van Vitens, de watertoren van Deventer, het water expertise centrum en een bedrijfsbus van Vitens te zien. Een voucher volledig in het teken van water.

Unieke inlogcode

Iedere medewerker ontvangt een unieke inlogcode om in te loggen in de virtuele kerstmarkt. Hier kunnen zij zelf een kerstgeschenk uitkiezen. Op deze manier ontvangt iedereen een geschenk waar hij/zij blij van wordt.

Duurzaam zeepje

De vouchers werden verstuurd in een op maat gemaakte envelop. Hier werd ook een duurzaam zeepje aan toegevoegd. Het zeepje was gemaakt met het water van opgevangen regendruppels. Dit past natuurlijk perfect bij Vitens!


Waterbesparing

Een belangrijk uitgangspunt van Vitens is waterbesparing. Het streven van Vitens is: “Elke druppel duurzaam in 2030.” Daarom zijn wij erg blij met deze klant. Wij hebben er alles aan gedaan om het assortiment zoveel in te richten aan de hand van dit thema.

Waterbesparende producten

Onze webshops hebben altijd producten met een duurzaam/sociaal verhaal. Maar de webshop voor de medewerkers van Vitens had een speciale categorie, namelijk “Waterbesparing”. Onder deze categorie vielen producten waarbij waterbesparing centraal staat bij het productieproces.

Impact Aware RPET laptoptas

Één van deze producten was de Impact Aware laptoptas. Bij de productie van deze tas is maar liefst 15 liter water bespaard. Daarnaast is de tas ook nog eens gemaakt van RPET. Dit houdt in dat er 26 plastic flessen zijn gebruikt om dit artikel te produceren.

Over Vitens

Vitens is een bedrijf dat zorgt voor schoon drinkwater. Zij zijn continue bezig om te verduurzamen. Zo zijn zij ook bezig met de ontwikkeling van een duurzaam waterecosysteem. Vitens is vastbesloten om naar vermogen bij te dragen aan het beschermen van natuurlijke (drink-) waterbronnen en watermanagement in binnen- en buitenland.

Volledige klantervaring

“More Than Gifts heeft vorig jaar wederom de aanbesteding ‘Eindejaarsgeschenken’ gewonnen. Dit keer overtroffen ze zichzelf met een mooi, vernieuwend en duurzaam concept. Het concept past bij onze doelstelling. Vitens gaat voor Elke druppel duurzaam in 2030.”