Virtuele kerstmarkt Martini Ziekenhuis 2022

Virtuele kerstmarkt

Medewerkers van het Martini Ziekenhuis kregen toegang tot de virtuele wintermarkt met als locatie het Louwman Museum. Hier konden zij een kerstgeschenk uitkiezen.

Aantal medewerkers

4.500 medewerkers hebben een kerstgeschenk uitgekozen in een gepersonaliseerde webshop.

Duurzaamheid

Wij leveren meer dan alleen een geschenk. Onze geschenken zijn fairtrade, duurzaam of hebben een sociaal karakter.

Virtuele Kerstmarkt

In 2022 heeft het Martini Ziekenhuis 10 verschillende virtuele kerstmarkten afgenomen.

Feestelijke fysieke uitnodiging

Voor het Martini ziekenhuis is een feestelijke uitnodiging ontwikkeld in de huisstijl van het Martini Ziekenhuis. Hierin werden de inloggegevens verwerkt waarmee kon worden ingelogd in een van de virtuele kerstmarkten. De pop-up kaart werd voorzien van het logo en de huistijlkleuren van het Martini ziekenhuis. Tot slot werd de uitnodiging persoonlijk overhandigd op locatie.

10 virtuele wintermarkten

Het Martini Ziekenhuis heeft maar liefst 10 verschillende virtuele wintermarkten afgenomen. Met ieder een eigen budget. Het assortiment werd uiteraard ook aangepast per webshop.

Uniek assortiment

De webshops van het Martini Ziekenhuis bestonden uit een groot aantal kerstgeschenken, giftcards, een kerstpakket, een goed doel en diverse belevenissen.

De genodigden voor de virtuele kerstmarkt kregen de mogelijkheid om het te besteden bedrag te doneren aan Stichting Vrienden van het Martini ziekenhuis. Ook zijn er diverse lokale producten toegevoegd om lokale ondernemers te steunen. Deze producten zijn in samenspraak met het Martini Ziekenhuis geselecteerd.

Fysieke pop-up kaart voor de medewerkers van het Martini Ziekenhuis

Personalisatie

De virtuele kerstmarkten zijn gepersonaliseerd met de logo’s en de huisstijlkleuren van het Martini Ziekenhuis.

Ontvangst

Na het inloggen werden de medewerkers direct warm ontvangen. In iedere webshop van het ziekenhuis is namelijk een persoonlijke welkomstvideo toegevoegd. Ook is er een persoonlijk voorwoord geschreven door de directie om nogmaals te laten blijken hoe erg zij het personeel waarderen.

Activiteiten

Medewerkers konden meedoen aan verschillende activiteiten zoals de online pubquiz. Hier konden zij individueel strijden voor de eerste plaats. Ook was er de gelegenheid om online te borrelen met collega’s om het nog gezelliger te maken.

Over het Martini Ziekenhuis

Het Martini Ziekenhuis is een groot topklinisch opleidingsziekenhuis. Door opleiding blijft het ziekenhuis constant vernieuwen. Zij zetten zich iedere dag weer in om Noord-Nederland de beste zorg te geven.

Logo van het Martini Ziekenhuis