Virtuele kerstmarkt Rataplan 2021

Virtuele kerstmarkt

De virtuele kerstmarkt van More Than Gifts is een origineel alternatief voor de traditionele kerstmarkten.

Aantal medewerkers

Ruim 1.150 relaties van Rataplan hebben een geschenk mogen uitkiezen in een gepersonaliseerde webshop.

Duurzaamheid

Wij leveren meer dan alleen een geschenk. Onze geschenken zijn fairtradeduurzaamof hebben een sociaal karakter.

Virtuele Kerstmarkt Rataplan

In een winterse en sfeervolle omgeving konden de relaties van Rataplan digitaal een geschenk uitkiezen op de virtuele kerstmarkt.

Giftcard webshop

Voor de medewerkers van Rataplan is er in 2021 een webshop op maat gemaakt. De webshop is volledig ingericht in de huisstijl kleuren van Rataplan met het logo, een gepersonaliseerd voorwoord van de directie, en een mooie banner van de organisatie. Het assortiment van de webshop bestond uit 12 verschillende giftcards, waaronder de Webshop giftcard en de Wehkamp giftcard.

Assortiment

De relaties van Rataplan konden kiezen uit 12 categorieën aan geschenken. Het assortiment bestond verder uit een groot aantal giftcards, unieke belevenissen en een goed doel uitgekozen door Rataplan.

De digitale uitnodiging voor de virtuele wintermarkt van Rataplan

Populaire producten op de kerstmarkt

Uit het feestelijke assortiment zijn vele verschillende geschenken gekozen. De vijf populairste producten uit het kerstmarkt assortiment worden hieronder uitgelicht.

1. Verrassingspakket Feeling Home
2. De Lucardi Giftcard
3. Bestron rijstkoker RVS
4. BRAINZ bluetooth earbuds zwart
5. De webshop giftcard

De medewerkers en relaties ontvingen een borrelbox inclusief een cadeauvoucher om in te kunnen loggen in de juiste omgeving.

Over Rataplan

Rataplan is een kringloopbedrijf. Zij hebben 33 kringloopwinkels in Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland en Gelderland. Dit maakt hen de grootste kringloopketen van Nederland. Daarnaast beheert RataPlan 50 bewaakte NS fietsenstallingen verspreid over het land. De kringloopwinkels en fietsenstallingen hebben als doel het bieden van werk aan mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt. Kortom, een erg duurzame onderneming.

In 2022 heeft Rataplan samen met ons in de finale gestaan van de NHN Businessawards.

Het logo van Rataplan