• Biesland 1, 1948 RJ Beverwijk
 • 088 - 027 3600
 • ma-vrij: 08:30 - 17:00

Verantwoorde (kerst)geschenken

Kerst- en Nieuwjaarsmarkt

Wilt u eens wat anders voor uw medewerkers dan een kerstpakket of een cadeaubon? Combineer dan een kerstfeest met een complete markt!
In een gezellige setting bij u op kantoor of op een externe locatie kunnen wij dit geheel voor u verzorgen. Wij merken dat onze kerstmarkten steeds meer aan populariteit winnen. Hoe dat komt leest u hieronder!

Kerst / Nieuwjaarsmarkt

Naast kerstmarkten organiseert More Than Gifts ook Nieuwjaarsmarkten.
Verschillende organisaties hebben de laatste weken voor de kerstvakantie nog te maken met grote drukte. Voor deze organisaties is het wellicht prettiger om ontspannen, eventueel in combinatie met een nieuwjaarsborrel, een feestelijke markt te organiseren.

Op deze markt mogen alle medewerkers een leuk geschenk kiezen onder het genot van een hapje en drankje. Om de medewerkers niet met lege handen de feestdagen in te laten gaan is het leuk om de uitnodiging voor dit feest te combineren met een klein geschenkje.

Na deze welverdiende vakantie komt iedereen goed gemutst terug en kan het jaar direct goed beginnen!

Offerte

Samenwerking met Shoeby

De slogan van Shoeby is “Shoeby - All eyes on you”. En dat is zeker het geval als de Shoeby Experience onderdeel is van uw kerstmarkt. More Than Gifts heeft exclusief met Shoeby een samenwerking voor een onvergetelijk bezoek aan een kerst-/ nieuwjaarsmarkt. Onderdelen van deze experiece zijn bijvoorbeeld de make-up sessies, complete make-overs en/of de stijladviesen van professionele stylisten.

Naast deze interactieve onderdelen kunnen producten worden gekocht of worden gekozen voor een Shoeby waardebon welke u kunt inwisselen in één van de 225 winkels!

Offerte

Wie gingen u voor

Catering & Entertainment

De heerlijke geur van de poffertjes óf van warme stroopwafels? Ruikt u het al?
Tijdens de koude decemberdagen even lekker opwarmen met een warme beker chocolademelk. Op de markt kunt u en uw collega’s helemaal in de juiste sferen komen met goede catering en entertainment.

Voor de muzikale begeleiding zijn er vele mogelijkheden. Te denken valt aan een Kerst-DJ, een lokaal (kinder)koor of wat dacht u van de artiesten van Theater Totaal. Theater Totaal is de werkplek voor talentvolle muzikanten en acteurs met een verstandelijke beperking.
Bekijk hier hun website voor meer informatie. Succes verzekerd!

Shop & Party

Het concept heet eigenlijk Online Shopping en Party, maar dat vonden we te lang.
Het idee is eenvoudiger: online maken de medewerkers een keuze uit enkele honderden leuke, verrassende geschenken, belevenissen, kerstpakketten en/of goede doelen en tijdens een feestelijke bijeenkomst worden deze uitgedeeld.

Voordelen ten opzichte van een ‘gewone’ kerstmarkt: meer tijd om gezellig bij te praten met die collega waar je het hele jaar al “hallo” tegen zegt in de gang (maar nooit echt spreekt) en geen kans op uitverkochte producten.
Ook is er minder personeel nodig op de markt, dus kunnen de kosten wat omlaag. Interesse?

Vraag vrijblijvende offerte aan.

Offerte

Organisatie

 • Het streven is om de werkgever zoveel mogelijk te ontlasten.
 • Scanner, website voor registratie, niet-aanwezigen direct zichtbaar
 • Online portal benoemen voor projectbeheer
 • Eigen vormgevers in dienst (maatwerk voor uitnodiging, inschrijfportal, etc.)
 • Alternatief voor niet-aanwezigen
 • Ervaren projectleiders en ervaren eigen kraampersoneel (ipv lokale winkeliers)

Offerte

Assortiment

 

Kenmerken van het assortiment

 • Het assortiment bestaat uit een combinatie van A-merken en MVO-producten. 
 • Verschillende prijsklassen, veel kleine cadeaus of 1 mooi cadeau.
 • Mogelijkheid om streekproducten toe te voegen..
 • Testpanel mogelijk om assortiment te beoordelen.
 • De prijzen zijn marktconform. Deze worden dagelijks automatisch gemonitord met de grote online winkelketens,

Offerte

Sfeerbepalend

De juiste decoratie, materialen, audio & video en verlichting.
Kerst en sfeer zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Voor een feestelijke aankleding kan de locatie onder andere worden ingericht met kerstbomen, een rode loper, cadeaus, verlichting, kerstballen, een arrenslee en plafondversiering. Veel is gemaakt in één van de sociale werkplaatsen waar een samenwerking mee is.

More Than Gifts werkt samen met professionele vakmensen op het gebied van audio, video en verlichting. Deze partners verzorgen het geluid en licht gedurende het hele jaar op grote evenementen, waaronder het Edit festival in Haarlem, culinair Heiloo en Bergen en diverse bedrijfsevenementen.

Voor een woordje van de directie kan voor de juiste audio en video worden gezorgd, zodat het (deze keer?) ook voor iedereen hoorbaar en zichtbaar is.

Een andere blikvanger is de LED gebouwverlichting. Met de RGB powerled flood licht worden gebouwen omgetoverd zoals nooit tevoren. Bij aankomst is eenieder al direct onder de indruk.

Wilt u ook een kerst/nieuwjaarsmarkt?

info@morethangifts.nl of bel 088 - 027 3600

Offerte aanvragen

Over More Than Gifts

De naam More Than Gifts zegt waarin we uniek zijn: het leveren van verantwoorde geschenken met een verhaal. Dit verhaal willen we graag vertellen aan uw medewerkers of relaties.
Sinds 2007 is More Than Gifts actief op de markt.
More Than Gifts is financieel gezond en een betrouwbare partner voor uw eindejaar wensen.

Graydon financieel gezond

Contactgegevens

More Than Gifts
Biesland 1
1948 RJ Beverwijk

088 - 027 3600

info@morethangifts.nl

Bekijk hier onze algemene voorwaarden.

Bekijk hier onze privacy beleid.

Let's get social

Nieuwsbrief

Inschrijven voor onze nieuwsbrief: