• Biesland 1, 1948 RJ Beverwijk
  • 088 - 027 3600
  • ma-vrij: 08:30 - 17:00

Verantwoorde (kerst)geschenken

Donatie van ruim € 40.000,- door klanten van More Than Gifts

Jaarlijks ontvangen vele werknemers via More Than Gifts een kerstpakket of ander (eigen gekozen) kerstcadeau. Medewerkers die een kerstcadeau op de markt uitkiezen of online een keuze maken, kunnen ook (een deel van) hun te besteden bedrag doneren aan het goede doel. Dit jaar schat 

Lees verder

Kerstpakketten trends

Kerstpakket trends More Than Gifts

Kerstpakket trends in 2017 - Wat zit er in je kerstpakket?
Elk jaar een nieuwe uitdaging voor werkgevers: een geschikt kerstpakket kiezen voor je medewerkers. De diversiteit onder de medewerkers wordt steeds groter en daarmee wordt de keuze steeds lastiger. Hieronder hebben we de kerstpakket trends 2017 voor je op een rijtje gezet. Zo weet je wat je kunt verwachten en waar je op moet letten!

De belangrijkste trends op een rijtje:

Lees verder

More Than Gifts 10 jaar!

Aan het werk in 2009

Dat de tijd snel gaat weten we allemaal, maar dat More Than Gifts dit jaar alweer tien jaar bestaat blijft mij - oprichter Ron Hof - verbazen.
We voelen ons nog steeds een 'jong' bedrijf en eigenlijk zijn we dat ook gezien de vele jonge talenten (inclusief onze afstudeerders en stagiaires die de leeftijd lekker omlaag brengen).

Lees verder

More Than Gifts vanaf heden More Than Gifts B.V.

Wegens de gezonde groei van de afgelopen jaren en de hiermee gepaard gaande groei van het bedrijf en het team is de rechtsvorm van More Than Gifts sinds 10 september veranderd van een eenmanszaak naar een B.V.

Alle lopende contracten en afspraken zullen met onze relaties worden overgezet naar de B.V., maar hiervoor zal ook persoonlijk contact worden opgenomen.

UIteraard veranderd er niets in de dienstverlening en blijven we ons focussen op het aanbieden van originele geschenken met een MVO karakter via onze diverse concepten.

Lees verder

Vrijdagmiddag: bier proeven!

Het is vrijdagmiddag en dat betekent: bijna weekend! Wij sluiten de week altijd gezellig af om het laatste uurtje bij te kletsen over koetjes en kalfjes of in de huidige More Than Gifts-termen te spreken: over Raichu en Pikachu. Dit noemen wij de “vrijmibo” oftewel vrijdagmiddagborrel. Dit keer is de vrijdagmiddagborrel een tikkeltje anders, want wij hebben wat bieren geproefd. De medewerkers die het af en toe wel lekker vinden om een biertje te drinken doen mee.

Lees verder

Bijna € 70.000 opgehaald voor goede doelen

Namens de klanten van More Than Gifts is er in 2015 veel geld opgehaald voor verschillende goede doelen.
Medewerkers van bedrijven konden een donatie doen als keuze op de markt of in de webshop. In de meeste gevallen werden de resterende 'eco's' gedoneerd aan één van de goede doelen.

Iedere organisatie kan zijn eigen goede doel aandragen en veel projecten zijn ook te volgen op de website van onze partner Pifworld.com

Lees verder

Onze nieuwste aanwinst!

Om hem te testen hebben we onze grootste idool af laten drukken. Wat een top prestaties en wat is hij snel… onze plotter!

Lees verder

Nieuw! Ridiculously Good Chocolates

Heerlijke gezonde bonbons! Rawchocolate, suikervrij, glutenvrij, lactosevrij, 100% biologisch en super sociaal!

Lees verder

More Than Gifts bij RTL4

More Than Gifts bij RTL4

Zoals u al weet bezorgt More Than Gifts al jaren verantwoorde (kerst)geschenken. Ron Hof vertelt heel leuk hoe zij deel nemen aan een schoner Nederland! Hij vertelt voornamelijk hoe de (kerst)geschenken van More Than Gifts een mooi verhaal hebben. Wat bedoelt wordt met sociaal ondernemen en waar alle mooie producten vandaan komen!    

Schoner Nederland laat op een positieve manier zien hoe je vandaag al iets kan veranderen aan je levenspatroon om ook milieubewuster te leven.

 

Lees verder

Heerlijke kwaliteitswijn van Tyrrrell's Wines in assortiment

More Than Gifts heeft mogen proeven van een aantal geweldige wijnen van Tyrrell's Wines in de prachtige ambience van restaurant Aan de Poel. We hopen dat veel klanten deze veelzijdige wijnen mogen ontdekken, want wij zijn in ieder geval erg enthousiast!

Over Tyrrel's Wines
Rijk aan geschiedenis en baanbrekende resultaten sinds 1858

Lees verder

Over More Than Gifts

De naam More Than Gifts zegt waarin we uniek zijn: het leveren van verantwoorde geschenken met een verhaal. Dit verhaal willen we graag vertellen aan uw medewerkers of relaties.
Sinds 2007 is More Than Gifts actief op de markt.
More Than Gifts is financieel gezond en een betrouwbare partner voor uw eindejaar wensen.

Graydon financieel gezond

More Than Gifts Nieuws

Contactgegevens

More Than Gifts
Biesland 1
1948 RJ Beverwijk

088 - 027 3600

info@morethangifts.nl

Bekijk hier onze algemene voorwaarden.

Bekijk hier onze privacy beleid.

Let's get social

Nieuwsbrief

Inschrijven voor onze nieuwsbrief: